5 Proiecte cu containere de marfă

Nu este foarte greu să găsești comentarii derogatorii de la utilizatori care se plâng de neplăcerile caselor container în forumuri și bloguri. Se pare că prima imagine care vă vine în minte când ne gândim la containere este o casă foarte mică. Este adevărat că unul dintre aceste module nu merge departe, cel puțin ca cameră de hotel arată foarte frumos, dar ceea ce mulți uită (sau nu știu) este că combinând diferite containere poți obține o locuință foarte decentă. Unele dintre ele nici măcar nu arată ca proiecte containerizate.

Dacă sunteți unul dintre cei care încă se gândesc la aceste limitări, ar putea fi timpul să aflați mai multe și să consultați această listă de exemple bune în care au fost folosite containere de transport reciclate.

Casa cubica: de luat in vacanta

Casă-cubică-cu-containerEste clar că o casă în care masa trebuia pliată în fiecare seară, pentru a putea deschide scândura care conține patul, nu ar fi cea mai bună variantă pentru cei care au nevoie de o locuință permanentă, dar dacă este mobil. acasă pe care noi În vacanță, imaginea se schimbă foarte mult. Modificarea la care a fost supus acest modul a fost destul de radicala, facand posibila amplasarea bucatariei, baii si a trei paturi (dintre care doua sunt paturi supraetajate) in interiorul acestuia, completate cu finisaje de lux.

Proiectul Casa Cúbica a fost punctul culminant realizat cu containere din tot ceea ce am lansat în 2014.

Reședință de studenți în Johannesburg

siloz-cu-container-pentru-studenți-în-reședințăUn dezvoltator sud-african s-a gândit că ar putea fi o idee bună să reabilitați niște silozuri abandonate și să le folosiți ca reședințe pentru studenți, dar cel mai nebunesc rezultat a venit atunci când a decis să adauge un număr bun de containere de 40 de picioare la structură, să le stivuească și folosiți-le ca apartamente. . Un total de 8 module au fost stivuite în această reședință neobișnuită, ceea ce este perfect posibil, completat cu săli de studiu, o bibliotecă și balcoane în multe dintre camere.

G-Pod: Casă de containere derulantă

case-prefabricate-G-Pod-Dwell-exteriorAcest exemplu se bazează pe o abordare similară cu casa pe care am văzut-o mai sus, deoarece este și un singur container cu dormitor, baie și bucătărie, ușor de transportat, dar care folosește un brevet pentru a distribui mai multă suprafață utilizabilă odată ce modulul a fost plasat pe site. Casa G-Pod adaugă și o terasă frontală care are aproape aceeași suprafață ca și interiorul și poate funcționa independent datorită panourilor fotovoltaice.

14 module pentru a crea 2 case

Redare verde pe principalAu fost necesare paisprezece module pentru a face posibilă Green on Main, unul dintre cele mai ciudate modele de containere pe care le-am văzut până în prezent, deoarece sunt amplasate pe structura de beton de la parter, pentru a forma două case pe următoarele două etaje. Clădirea are particularitatea de a fi vopsită la exterior cu un produs izolator, precum și de a prevedea unele măsuri de reducere a consumului de apă.

Hive-INN: turn de containere

stup-structură-recipienteCei de la OVA Studio sunt foarte clari în acest sens: containerele de transport maritim pot fi o soluție perfectă pentru clădirile înalte, fie pentru uz rezidențial sau comercial, și dau exemplul turnului lor Hive-INN. Este o structură din oțel în care se pot introduce o multitudine de module, în ideea de a putea scoate/așeza unități (după caz) pe oricare dintre etajele sale. Autorii săi au mers mai departe prin proiectarea interioarelor unor apartamente.


Te poate interesa: