Nou decor pentru hotelul container Snoozebox

Exteriorul containerului hotelului Snoozebox

Compania snoozebox a introdus un nou design interior pentru camerele hotelului său container. Este unul care poate fi asamblat în timp record, folosind module containere de 40 de picioare. Ele pot fi stivuite sau așezate toate la același nivel. Noua decorare profita de spatiul limitat al camerelor (7,5 m2), în diverse feluri. Se adaptează unei persoane, cupluri sau familii, utilizând mobilier care se transformă într-un mediu confortabil cu canapea, birou și până la patru paturi.

Aceste camere, pe langa faptul ca ofera cazare foarte aproape de evenimentul sau festivalul sportiv, sunt un spatiu sofisticat si privat cu baie. Ziua servesc drept sufragerie cu birou iar noaptea ca dormitor cu mai multe paturi supraetajate. Față de versiunea anterioară, totul a fost reproiectat, inclusiv paleta de culori și mediul înconjurător, folosind un desen CAD bidimensional, transformându-l apoi în 3D. Și, în sfârșit, a fost folosit și un model din carton.

Snoozebox-design-Tangerine-canapea-birou

Cea mai mare provocare a întregului proces a avut de-a face cu paturile: Ele trebuiau să rămână ascunse atunci când nu erau folosite. Când clientul intră prima dată în cameră, vede doar o canapea și un birou. La culcare, doar trageți pentru a deschide paturile, permițând diferite configurații, în funcție de numărul de persoane. Baia a fost concepută ca fiind luxoasă, cu suficientă libertate de mișcare, și cu posibilitatea de a agăța prosoape și haine la uscat. Noul design al hotelului este disponibil în trei finisaje diferite: chic industrial, Înaltă modă neutrăȘI Perspectivă proaspătă.

Acest decor pentru hotelul container Snoozebox a fost dezvoltat de compania Tangerine. Este o companie cu sediul la Londra, dar care are birouri și în Seul și Porto Alegre (Brazilia). El a realizat lucrări de design pentru mărci bine cunoscute, inclusiv British Airways, Cisco, LG, Nikon,… oferind întotdeauna inovație și finisaj bun pentru a face utilizatorul fericit și afacerea profitabilă.

Snoozebox-design-Tangerine-paturi supraetajate


Te poate interesa: