Container de marfă transformat într-un punct de vânzare

Promovarea unei dezvoltări urbane într-o vale a Mendiolaza (Córdoba, Argentina) a necesitat un birou de vânzări. Arhitecții responsabili de proiectarea sa s-au gândit că ar putea fi o idee bună să transforme un container 40 de picioare, și puneți-l la umbra unor copaci cu vedere la vale. Acest articol descrie caracteristicile acestui original container-birou.

container-sales-office-estancia-el-terron-bap

Container-birou pentru activitati imobiliare

THE Ferma El Terron este numele acestei dezvoltări rezidențiale și recreative, care include un teren de golf cu un club de țară. Casele izolate sunt construite în loturi (parcele) de la 1.000 la 3.300 m.2.

Acest container a fost modificat pentru a-i oferi o utilizare temporară și, între timp, să se amestece în peisajul din jur. La un capăt a fost adăugată o toaletă, restul lăsând complet deschis. Această amenajare a făcut posibilă organizarea spațiului cu zonă de așteptare, iar altul cu masă de întâlnire.

Laturile containerului au fost schimbate în ferestre mari, lăsând ușile glisante în mijloc. Acest lucru vă asigură că aveți o vedere excelentă a terenului de construcție din interior.

interior-container-birou-living-el-terron-bap

Exteriorul recipientului își păstrează aspectul metalic ondulat, dar a fost vopsit într-o culoare închisă. Logo-ul promoției iese în evidență într-o culoare deschisă. În interior decorul este foarte simplu și luminos. Pereții, podeaua și tavanul sunt boiserie din lemn lacuit alb. Chiar și mobilierul este din lemn, iar în culoarea sa naturală, în stil rustic.

În exterior, și pe ambele părți ale containerului, au fost așezate pietre mari și pietriș. Aceste terase au bănci și hamace, profitând de o zonă umbrită pentru relaxare.

Proiectul acestui container-birou a fost realizat de firma de design interior B.AP. Fotografie de Gonzalo Viramonte.


Te poate interesa: