SnoozeBox: hotel container cu module stivuite

Ansamblu macara container pentru hotel SnoozeBox

La un eveniment sau festival mare nu vor fi întotdeauna suficiente camere de hotel. De asemenea, multor oameni consideră că este enervant să doarmă într-un cort. Acesta este motivul pentru care succesul unor inițiative precum cele ale SnoozeBox. În timp record este posibil să amenajăm un hotel container cu camere confortabile, datorită avantajelor și posibilităților de transport ale containerelor de 40 de picioare.

Ne confruntăm cu o idee inovatoare: the hotel portabil. Cu SnoozeBox aveți camere confortabile, cu un pat mare și un pat supraetajat. Fiecare dintre ele are o baie modernă dotată cu chiuvetă, duș și toaletă. Au si depozit pentru bagaje, seif, ecran TV, conexiune Wi-Fi, doua prize, aer conditionat si incalzire. Hotelul oferă serviciu de curățenie și aprovizionare zilnică cu prosoape. La exterior s-a păstrat aspectul original ondulat al containerelor.

Hotelul container poate fi amenajat cu o capacitate de la 40 la 400 de camere, cu containerele dispuse pe un singur etaj, sau suprapuse. De asemenea, poate avea spații de întâlnire și o zonă restaurant-bar, toate expediate cu camionul și asamblate în câteva zile.

SnoozeBox-containere-hotel SnoozeBox-hotel-galerie-containere-portabile SnoozeBox-hotel-containere-portabile-în interiorul-camera

Există mult mai multe informații pe site-ul oficial SnoozeBox.


Te poate interesa: